OKQ8

Billiga bilen blir OKQ8 Mini

OKQ8På OKQ8 erbjuds möjligheten att hyra ett stort antal olika modeller bilar, minibussar, släp och lastbilar. För många år sedan var OKQ8 först med en liten och extra billig hyrbil i sitt utbud – Billiga bilen. Efterfrågan att återinföra en liknande bilklass har varit mycket stor, framför allt till dygnshyrningar och kortare sträckor. I och med ett samarbete med Hyundai gör den gamla favoritbilklassen nu ny entré under namnet OKQ8 Mini.

– Vi strävar alltid efter att tillmötesgå behoven hos människor i rörelse och har länge fått förfrågningar på ett enklare och billigare alternativ bland våra hyrbilar. OKQ8 Mini är en favorit i repris som vi är jätteglada över att återinföra. En perfekt modell för de som inte äger en egen bil men exempelvis är i behov av att storhandla eller vill komma iväg på en utflykt, säger Ulrika Blomberg, Chef Hyrbilar på OKQ8.

I OKQ8 Mini ingår bilmodellen Hyundai i10 som håller hög säkerhet och miljöfokus med låga CO2-utsläpp. Bilen har plats för fem personer inklusive förare samt en stor och två mindre resväskor och kan hyras för priset 299 kr per dygn inklusive 10 fria mil. Modellen är bokningsbar via OKQ8:s stationer, centralbokning samt nya webbokning på okq8.se och finns på de 140 OKQ8-stationer runt om i landet som erbjuder uthyrning med start i maj eller juni beroende på station.

Namnet OKQ8 Mini tydliggör bilens storlek i relation till de andra bilklasserna i erbjudandet för personbilar – Liten, Mellan, Mellan elbil, Mellan kombi, Mellan kombi+ och Stor kombi och Minibuss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.