Christian Jeppsson

Christian Jeppsson är en av Sveriges absolut meriterade pokerspelare

Det är den ansedda sajten PocketFives.com som varje vecka uppdaterar rankingen över turneringsprestationer på nätet enligt en intern formel, och deras listning anses som den mest korrekta som finns att tillgå. I den senaste uppdateringen placeras Christian Jeppsson för första gången som nummer ett på världsrankingen, som den femte svensken någonsin sedan PocketFives började sin ranking för drygt tio år sedan.

Christian Jeppsson har länge varit med högt upp på PocketFives ranking, med en tidigare toppnotering som tvåa. Förstaplatsen på listan nu är ett direkt resultat av stora framgångar i turneringsserien World Championship Of Online Poker, där Christian bland annat tog hem en titel i ett av de sjuttio eventen som spelades, vilket gav honom en prissumma på drygt en miljon dollar. Han är också en av de tio spelare i världen som spelat in mest prispengar på pokerturneringar, drygt $7,5 miljoner brutto, före avdrag för inköp och andra utgifter. Pokernyheter kan man läsa hos zippy.se. Allt inom spel och casino online. PocketFives världsranking 30 september 2015:

1) Christian ”Eisenhower1” Jeppsson, Sverige (9)
2) Martin ”Tiny_Molester” Kozlov, Australien (4)
3) chris ”NigDawG” Brammer, Storbritannien (23)
4) Aron ”aguskb” Gustavson, USA (1)
5) ”Legenden”, Vitryssland (5)
6) Nicolas ”PokerKaiser” Fierro, Chile (2)
7) Christopher ”cswami” Swami, Kanada (29)
8) Jens ”Fresh_Oo_D” Lakemeier, Tyskland (6)
9) Artem ”veeea”, Vezhenkov, Ryssland (3)
10) Matt ”mjw006” Wakeman, Australien (8)

De övriga svenskarna som varit etta i världen är Lukas ”lukethafluke” Berglund, Anton ”VnilaVader” Herrmann och Andreas ”Sheater” Samuelsson.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.