Behovet av att sätta in kontanter via automater ökar

Nu etablerar Bankomat AB ett 60-tal kontantcenter på större orter i Sverige. I ett kontantcenter kan man ta ut och sätta in sedlar och i vissa finns även tillgång till utländsk valuta.

Förra veckan öppnade Bankomat AB ett kontantcenter i Galleria Domino i Norrköping och nu sker etableringarna löpande under de närmaste två åren. Sökningen efter rätt platser pågår för fullt. I och med kontantcenter erbjuder Bankomat AB samtliga sina tjänster i bra lägen, som inte behöver vara i direkt anslutning till bankkontor. Kontanter är bättre i handen än som lån.

Ett typiskt kontantcenter kommer att innehålla två uttagsautomater och två insättningsautomater. När det gäller uttag har Bankomat AB avtal med de flesta svenska kortutgivare samt kortnätverk som Mastercard, Visa, American Express och Diners Club International. Insättningstjänsten kan i dagsläget användas av kunder till Länsförsäkringar Bank, Nordea, SEB och Swedbank med Sparbankerna. Att få tillgång till kontanter snabbt är viktigt och ett snabbt sätt är att snabblåna, hos sajten www.snabblåna.se kan an jämföra olika snabba lån. Från slutet av 2016 planerar även Handelsbanken att erbjuda sina kunder möjligheten att göra insättningar via Bankomat AB:s automater.

– Som alltid är säkerhet och tillgänglighet viktiga faktorer när vi planerar var våra automater ska finnas. Det är oerhört viktigt för oss att man känner sig trygg vid automaterna. Våra kontantcenter ska ligga i köpcentrum, på handelsplatser och i andra inomhusmiljöer där det är upplyst och många människor är i rörelse, fortsätter Johan Nilsson.

Att låna via sin mobiltelefon, vad innebär det?

Att ansöka om lån via Internet och framförallt via sin smartphone verkar vara en stark trend och marknaden ökar hela tiden. Nya aktörer dyker upp och försöker underlätta för kunder att göra ett klokt val.

Dessa nya aktörer försöker hela tiden skapa nya idéer och innovationer för att underlätta processen när man söker efter olika typer av lån som kan skapa möjligheter för inköp och investeringar. Det gäller att ha ordning och presentera rätt information när man ska göra ett bra val när det gäller lån. En sida som har en stark plats i genren är keyframe.se, en tjänst som har lagt ribban på att jämföra lån och dess fördelar och nackdelar.

Deras mål är att underlätta för kunden att hitta rätt lånelösning bland banker och olika kreditföretag och visa information så att man hitta et bästa lånet utan strul. I den massiva informationsålder som lever i är det inte lätt att navigera rätt och hitta den bästa lösningen. Då är det bra att det finns produkter som kan underlätta ens tankearbete och presentera alla lån och fakta utan krusiduller.

Låt informations mängden bli ett hinder att hitta ett mobillån som passar just dig och dina mål utan se chansen att förverkliga dina mål och planer. Ett mobillån kan vara lösningen och ge den fart som eftersträvas.