Lowepros Pro Tactic-serie som introducerades förra året utökas nu med fyra modeller

Lowepros Pro TacticLowepros Pro Tactic-serie som introducerades förra året med två ryggsäcks-modeller, Pro Tactic 350 AW & 450 AW, utökas nu med fyra modeller, så serien totalt får 6 modeller. Av de fyra nya modellerna är tre axelremsväskor och den fjärde ytterligare en ryggsäcks-modell.

Alla Pro Tactics väskor har en mängd fästremmar och dragkedjeförsedda fickor, som gör det enkelt att få med sig och hålla ordning på, allt i sin utrustning. Axelmodellerna SH 180 AW och SH 200 AW har en vattentät dragkedja i locket för riktigt snabb åtkomst av kameran. Alla modeller har också Lowepros patenterade MaxFit™-system som ger mer utrymme i väskan är konventionella inredningar.

”Vi har fått ofattbart mycket positiv feedback på de två Pro Tactic-modeller som lanserades förra året”, säger Kirstine Lindholm, produktchef hos Focus Nordic, ”Lowepro har såklart varit angelägna om att få utöka serien, nu också med axelremsmodeller för både spegelösa system och Pro DSLR. Vi är övertygade om att dessa nya modeller blir samma stora försäljnings-succé´ som nuvarande modeller”.

De nya Pro Tactic-modellerna börjar levereras under november.