WOW Air erbjuder nu både Toronto och Montreal i Kanada

WOW Air är ett framgångsrikt lågkostnadsbolag med bas på Island. De flyger med en modern flygplansflotta från Airbus till USA och ett stort antal europeiska destinationer. Bolaget bildades i november 2011 och startade sin första flyglinje i maj 2012.

Att kunna flyga till Kanada från Sverige är annars inte lätt och utbudet är litet. Bra att det kommer nya aktörer och erbjuder spännande nya resmål för oss resenärer. Kanada med Toronto och Montreal är en spännande nya städer där man t.ex. kan se hockey och uppleva städernas puls. Vill man se mer av Kanada kan man alltid hyra en bil och ta sig runt på egen hand. Hyrbilssidan www.hyrbilkanada.se kan hjälpa på traven när man letar efter en bil att hyra i Kanada.

– För en region med stort sportintresse glädjer vi oss att kunna erbjuda både Toronto och Montreal. Här har ett flertal svenska spelare nått framgångar under åren, och nu finns möjligheten att bekvämt resa dit från vår flygplats. Montreal i den fransktalande delen har en fin stadskärna och en härlig natur i omgivningarna. Toronto utgör en perfekt start för rundturer till Niagarafallen. Det finns skidorter på ett par timmars bilresa från Toronto, väl värda att besöka och har man inte varit på en ishockeymatch i Nordamerika, så är bara en sådan upplevelse värd en resa” säger Lena Söderberg, styrelseordförande Västerås Flygplats AB.