Nilson Shoes introducerar tre nya skomodeller via samarbetet mellan Reebok

Sporttrenden håller i sig och slutar inte att växa, något som vi ser i det innovativa makeup- och designsamarbetet mellan Reebok Classic och FACE Stockholm som nu väljer att höja modegraden ytterligare inom kvinnlig sport. Samarbetet hyllar den djärva och individualistiska kvinnan, vilket bottnar i de båda företagens grundvärderingar sedan tidigt 80-tal.

Här möts ikoniska sneakers med glammiga färgpaletter som tillsammans skapar en trendsäker look som sticker ut, och som dessutom är bekväm. Inspirationen hämtas från skimrande metaller likt en festsnygg ögonskugga samt kolsvart mascara och vit kajal enligt den monokroma minimalistiska trenden. Nu blir det både lätt och rätt att matcha skor med makeup! I den stora internationella kampanjen presenteras aktuella stilikonen Ashley Madekwe, erkänd skådespelerska och mångsysslare. I Sverige kan vi redan nu se hur modebloggare som Janni Delér och Lisa Olsson bär sina favoritmodeller från det unika designsamarbetet.

De eftertraktade sportmodellerna för dam kommer att finnas tillgängliga inom kort i utvalda Nilson Shoes-butiker samt online på radicalsports.se.