Marrakech

Inspirerande guide med bästa tipsen till mytomspunna Marrakech

Den svenska journalisten Anna Lena Stålnacke förälskade sig i Marrakech redan under sitt första och oplanerade besök i staden för mer än 20 år sedan. Efter det har hon återvänt gång på gång. I den inspirerande och lockande reseguiden Mitt Marrakech har hon samlat alla sina personliga favoritställen och bästa tips till staden.

Anna Lena Stålnacke är frilansjournalisten och författaren som älskar att resa – och som så ofta hon får chansen besöker sitt älskade Marocko. Hon visar dig vägen till genuina restauranger, färgstarka marknader, spännande arkitektur och ett pulserande nattliv. Betrakta den magiska solnedgången över Atlasbergen eller titta på folkvimlet från en mysig uteservering vid det berömda torget Djema-ael Fna! Anna Lena rekommenderar även allt från små lokala bagerier och skräddare till hippa konstgallerier och imponerande museer. Mer nytt om resor och resmål hittar man hos resetankar.se. Inspiration och förslag på nya spännande resmål och destinationer.

Mitt Marrakech beskriver de olika stadsdelarna, och bokens många färgfoton och praktiska kartor ger en levande och färgstark bild av staden. Boken innehåller totalt cirka 200 tips och varje kapitel innehåller även en ”guidad promenad”, som på ett enkelt sätt leder dig genom områdets viktigaste sevärdheter och bästa matställen. Guidens ambition är att leda resenären bort från de klassiska turiststråken, mot de unika, udda och genuina upplevelserna. Mitt Marrakech är guideboken för dig som vill uppleva det riktiga Marrakech, bortom turistfällorna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.