Kärlekspar får en egen Preminum Fast Lane på thailändska flygplatser

Alla kärlekspar som anländer till dessa flygplatser får använda en egen “Preminum Fast Lane” genom passkontrollen, för en snabb och smidig passage. TAT har personal som väntar på att få välkomna alla par vid speciella registreringsdiskar i ankomsthallarna. När man registrerat sig får man inte bara en gåva utan även delta i en enkel dragning med möjlighet att vinna fantastiska priser såsom boende, spa- och middagsupplevelser. Paren får även en fotografering dagen till ära, för att fira sin ankomst och kärlek.

Så, vad betyder då “Thainess”? Thainess handlar den unika thailändska inställningen – att vara lugn och harmonisk, om vänskaplighet, gästfrihet och att värna om sina turister. Dessa egenskaper är grunden av den thailändska kulturen och livsstilen, något som TAT hoppas kommer att inspirera alla utländska turister.

Nyheter om Thailad hittar du lättast hos thailandtankar.se. Nyheter och restips om alla bra resmål. Detta arrangemang är en del av “2015 Discover Thainess”-kampanjen, där fler roliga evenemang och erbjudanden är planerade året ut. Förhoppningen med Discover Thainess-kampanjen är att sprida thailändarnas gästvänliga atmosfär och Thailands kulturella värden som gör landet till en unik turistdestination.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.