STF Göteborg City

Nytt STF hotell & vandrarhem i Göteborg – STF Göteborg City

STF Göteborg CityDe 102 rummen består av dubbelrum, familjerum och tre sviter, alla med dusch och wc. Lobbyn är en öppen yta med en restaurang/butik med svenska smaker, där man ska kunna äta och ta ett sig glas vin. Det finns även ett gästkök för de gäster som vill ta med egen mat och ett klotterplank med personliga tips om allt vad staden har att erbjuda.

Varje våningsplan representerar en del av Sverige i både möbler, fototapeter och ljud. Gästen får själv välja om den skall bo i södra, mellersta eller norra Sverige. I de flesta av rummen finns det smarta nerfällbara sängar om man vill sova fler i samma rum och en speciallampa med många eluttag så att alla kan ladda samtidigt. I trappan kan man följa STFs 129 åriga historia med bilder och citat från STFs årsböcker och publikationer. Lobbyn är en hyllning till Göteborg med fina fotegenlyktor, klippor, lokal mat och hyllor byggda av backar från Partihallarna i Göteborg.

STFs hotell och vandrarhem är en del av moderniseringen av kvarteret Perukmakaren i centrala Göteborg. Vasakronan har upphandlat Veidekke Entreprenad i en samverkansentreprenad för att genomföra ombyggnationen där befintliga butiker moderniserats och ett parkeringsdäck med plats för 500 bilar rustas upp.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.