Pippi Långstrump

Pippi Långstrump förlänger den populära familjeföreställningen på Intiman

Pippi är inte bara fantasifull och påhittig, hon är också en fantastiskt rolig lekkamrat – något som Tommy och Annika får uppleva varje gång kompistrion hamnar i tokiga situationer. Allt enligt Astrid Lindgrens klassiska originalmanus. Den första boken om Pippi kom i november 1945 och i år fyller hon 70 år.

Detta firar vi med att sätta upp en föreställning som baseras på Astrid Lindgrens originalmanus Pippi Långstrump flyttar in. Följ med när Pippi Långstrump och hennes vänner bjuder på sång, musik, dans, spänning och massor av skratt för hela familjen. När Pippi, världens starkaste tjej, flyttar in i Villa Villekulla blir grannbarnen Tommy och Annika både nyfikna och förvånade. Hon har en häst på verandan och en egen apa! Det blir spännande värre med poliser och dessutom en Prussiluska som inte tycker att en liten flicka som Pippi kan klara sig själv. Pippi och hennes vänner bjuder på mängder av bus och hyss som får publiken att vrida sig av skratt. Mer musik för barn och hela familjen finns på sajten barnvisor.nu.

Det är många som vill vara med och fira Pippi på Intiman i Stockholm när det firas 70års kalas med familjeföreställning! Redan före Stockholmspremiären den 18 december är det klart att man förlänger hela spelperioden med hela februari 2016, tio extraföreställningar är insatta för att möta det stora intresset! Pippi Långstrumps familjeföreställning spelas nu fram till den 28 februari 2016 på Intiman i Stockholm.

Pippi Långstrumps familjeföreställning har nypremiär den 18 december på Intiman, Stockholm. Nu förlängs spelperioden med en hel månad, tio extraföreställningar är insatta och familjeföreställningen ”Pippi Långstrump” spelas nu fram till den 28 februari!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.