Scandic Berlin Kurfürstendamm

Scandic tar över Alsterhof Hotel i Berlin

Scandic Berlin KurfürstendammScandic har för närvarande två hotell i Tyskland: Scandic Potsdamer Platz i centrala Berlin och Scandic Hamburg Emporio i Hamburg. Nu fortsätter expansionen genom ytterligare ett tyskt hotell, Alsterhof i västra Berlin, vilket blir Scandic den 1 september 2014. Scandic kommer att ta över hela verksamheten inklusive personal. Under 2012 har hotellet genomgått en renovering till ett värde av åtta miljoner euro, motsvarande 70 miljoner SEK.

Nu ökar Scandic närvaron i Tyskland genom att ta över Alsterhof Hotel i Berlin. Hotellet med 217 rum har precis genomgått en omfattande renovering för motsvarande 70 miljoner SEK och ligger strategiskt placerat nära shopping och nöjen i västra Berlin. I och med att Scandic tar över hotellet den 1 september i år, byter det samtidigt namn till Scandic Berlin Kurfürstendamm.

Hotellet, som kommer att byta namn till Scandic Berlin Kurfürstendamm, har 217 rum, konferenslokaler och är beläget i det gamla området Kurfürstendamm i närheten av exklusiva varuhuset KaDeWe och Berlins Zoo. Det långsiktiga hyresavtalet har tecknats mellan Scandic och den norska hotell- och fastighetsägaren Lars Wenaas som även äger Scandic Potsdamer Platz i Berlin.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.